Update werkzaamheden DMG

Werkzaamheden van de DMG 1e kwartaal 2021

Nieuwe doelen voor de jeugd

In februari zijn er 6 nieuwe goals afgeleverd van 3x 1meter voor de jeugd, deze moesten nog wel van nieuwe netten worden voorzien door Wiel, Huub en Hans.

Het 6×6 toernooi JO-17, JO-19  en senioren t/m 27 jaar

Dit toernooi heeft plaatsgevonden op zaterdag 3 april 2021. Voor dit toernooi moesten de lijnen weer op de velden worden gezet. Dit is een erg nauwkeurig werk, maar Huub Sijben en Toon Maes zijn hier zeer bedreven in.

Zeil ter voorkoming roestwater op kantine.

We hebben een zeil opgehangen op de ballenvanger bij veld 2. Dit om te voorkomen dat er met beregenen roestwater op de ramen en de kozijnen van de kantine komt. Dit roestwater tast de verflagen aan. Ook de dug-outs tussen veld 2+3 die helemaal bruin waren van het roestwater zijn schoongemaakt.

Plaatsen membraamkleppen voor de beregeningsinstallatie

Er moesten 24 nieuwe kleppen worden geplaatst door onze expertkleppers Hay Maessen en Wiel Moonen. Nu kan het beregenen weer perfect plaatsvinden waar nodig.

Lek bij kleedlokalen 11 en 12

Omdat wij al een hele tijd te maken hebben met een lek bij de kleedruimten 11+12 hebben wij bij de ingang van 11+12 en boven bij de entree van de kantine proeven genomen hoe en waar het water nu in de spouw kan komen.

Snoeien, schoffelen, maaien en opruimen.

De heggen en het gras krijgen regelmatig een beurt. De struiken rondom het complex worden vakkundig gesnoeid en alles wordt netjes opgeruimd.

Zo zorgen wij dat de accommodatie er ook, in deze voor de vereniging moeilijke periode, pico bello bijligt. Middels dit nieuwsbulletin houden wij de leden van onze vereniging op de hoogte van onze werkzaamheden.

 

De Donderdag Morgen Groep

Leave a Reply