Even voorstellen. Nieuwe Jeugdtrainer MVC’19 O19: Raed Bko

Mijn naam is Raed Bko.

Mijn naam is Raed Bko. 

Ik ben 08-07-1987 in Aleppo in Syrië geboren. Ik ben getrouwd en heb een dochtertje van 7 maanden. Ik ben nu 7 jaar in Nederland. Toen ik naar Nederland kwam, begon ik met een inburgeringscursus, en tegelijkertijd ben ik als vrijwilliger gaan helpen als tolk voor Vluchtelingenwerk en voor het COA. Later ben ik ook als vrijwilliger aan de slag gegaan bij de gemeente Venlo. Op dit moment werk ik als jobcoach voor de pilot duale trajecten voor de gemeenten Weert-Nederweert en Cranendonck. Mijn competenties kort samengevat Leergierig, initiatief nemer, teamspeler, resultaatgericht, creatief, vriendelijk, sportief, sociaal en betrouwbaar.

Op de universiteit van In Aleppo heb ik het diploma behaald studierichting Sport. Kort nadat ik in Nederland kwam ben ik bij Via VVV gaan werken/ stage gaan lopen als jeugdbegeleider. Ik heb bij VVV -Venlo verschillende jeugdteams getraind. Ook heb ik gewerkt als jeugdtrainer in Duitsland (voetbalkampen). Daarnaast volgde ik de trainersopleiding tot en met niveau UEFA C,B. 

Van 2007 tot 2012 heb ik in Griekenland gewoond en ik ben daar profvoetballer geweest Hier in Nederland heb ik topklasse gespeeld bij HVV-Hollandia en EVV Echt. Daarna heb ik in Duitsland gespeeld in de Landsliga bij Union Nettetal, Viersen, en Bruggen.

Sinds oktober 2019 ben ik bij PSW-Werk werkzaam als begeleider. Ik ben begonnen binnen Jalema, een productiebedrijf in Beesel. Hier begeleidde ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast werk ik bij PSW ook als ambulante begeleider bij mensen met een niet-Westerse achtergrond waar problemen zijn in de thuissituatie. Ook fungeer ik als tolk wanneer daar om gevraagd wordt. 

Toen ik bij PSW begon was mijn wens al om vooral vluchtelingen te helpen. Dus toen ik de kans kreeg om mee te werken in de pilot Duale trajecten, heb ik die met beide handen aangegrepen! 

Ik vind het zelf heel erg leuk om jongeren en volwassenen te helpen. Daar haal ik veel energie uit. Ik sta elke dag met veel zin en motivatie op om mensen op weg te helpen met het vinden van werk en bij de start van een nieuw leven in Nederland. Vanwege de cultuur, ervaring en de talen die ik spreek vind ik het een eenvoudig om een goed contact op te bouwen met deze de mensen en hen te begeleiden. Ik kan mij goed verplaatsen in de doelgroep, omdat ik in eenzelfde situatie heb gezeten. Gevlucht, op het AZC gewoond zonder familie, nieuw leven opgepakt, taal geleerd en vertrouwd geraakt met waarden en normen en regels in Nederland. 

Ik ben een gezinsmens en een belangrijke karaktereigenschap van mij is dat ik altijd mensen wil helpen. Mijn eigen familie maar zeker ook andere mensen. Dat zit in mijn natuur en daar voel ik mij prettig bij.

Na mijn professionele carrière als voetballer en voetbaltrainer wist ik direct dat ik in de voetbalwereld actief wilde blijven. Ik wil die professionaliteit zoals ik die heb ervaren graag gebruiken om de jeugd van MVC’19 nog beter te maken.

Ik hoop op een leuke tijd als trainer bij MVC’19. Ik heb er zin in!

Groetjes en ik hoop jullie snel te zien.

Raed Bko

20210522_001_Ondertekening contract RaedBko

20210522_002_Ondertekening Contract RaedBko

20210522_003_Ondertekening Contract RaedBko

 

 

 

Leave a Reply