Vacature bestuur MVC’19: Secretaris

Onze huidige secretaris heeft te kennen gegeven zich op termijn te willen gaan richten op een aantal andere vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Met het oog op opvolging zijn wij daarom op zoek naar een nieuw bestuurslid / secretaris.

MVC’19 is een gezonde vereniging met bijna 750 leden. De vereniging is continue in beweging en wil nu en in de toekomst sport en ontspanning blijven bieden voor jong en oud.
Samen met zo’n 200 vrijwilligers actief in commissies en bestuur draagt iedereen op en langs het veld bij aan een duurzame toekomst van onze vereniging. De kracht van onze vereniging bestaat in het samen de schouders er onder zetten, waarbij elke helpende hand welkom is.

Voor ons 7-hoofdig bestuur zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid / secretaris (v / m).
In hoofdlijn zorg je voor de algemene coördinatie van mail en correspondentie, lever je een bijdrage aan de voorbereiding en verslaglegging van vergaderingen, lever je en ben je een van de aanspreekpunten voor onze commissies / vereniging en externe contactpersonen zoals bijv. KNVB of gemeente. Maandelijks neem je deel aan de bestuursvergadering en waar gewenst sluit je aan bij andere overleggen (bijv commissies). Natuurlijk zijn er altijd wel werkzaamheden die niet in een profiel passen, waarbij wij samen bekijken wie welke klus kan oppakken.

Wij gaan graag in gesprek met je indien je interesse hebt. Wellicht wil je liever een andere bijdrage leveren; dan horen wij ook graag van je.
Bij vragen of interesse kun je contact opnemen met Ron Albers (secretariaat@mvc19.nl ) 06-18312846 of Herm Willems (secretariaat@mvc19.nl) 06-31681968.
Vanzelfsprekend kun je ook voor informatie terecht bij onze andere bestuursleden.

Leave a Reply