Vacature ICT medewerker

MVC’19 is op zoek naar een medewerker ICT, die ons gaat helpen om ICT goed en efficiënt in te zetten.

Communicatie wordt (te) vaak als toverwoord gebruikt waarmee de oorsprong van discussies, problemen en irritaties wordt verklaard. Goede communicatie lijkt makkelijk, maar is in de praktijk vaak lastig. Ondanks, of misschien wel dankzij, de vele communicatiemiddelen waar we tegenwoordig de beschikking over hebben, krijgen we dit binnen MVC’19 ook nog niet goed voor elkaar. Ook binnen MVC’19 leidt dit nogal eens tot onduidelijkheid of kleine irritaties.

Wij proberen ons zelf hierin continue te verbeteren. Om dit binnen MVC’19 zo goed mogelijk te ondersteunen, is er een “werkgroep communicatie” actief. De twee belangrijkste hoofdoelstellingen van deze werkgroep zijn:

  1. Het mogelijk maken voor afdelingen, commissies en vrijwilligers om onze leden zo goed en zo snel mogelijk te informeren over ontwikkelingen binnen onze vereniging.
  2. Het faciliteren van goede communicatievoorzieningen om vrijwilligers en commissies op een goede manier te laten samenwerken.

Als belangrijkste hulpmiddelen gebruiken wij hiervoor natuurlijk onze website, Twitter, Facebook, E-mail, WhatsApp en Sportlink.

De werkgroep bestaat op dit moment uit:

  • Jim Korthagen
  • Roy Verhaegh
  • Leon Timmermans
  • Luuk Kempen
  • Mat Nellen – Externe publiciteit

De werkgroep heeft nog volop uitdagingen. Een van deze uitdagingen is het realiseren van een goede en stabiele ICT omgeving, waarmee leden en vrijwilligers op een goede wijze worden gefaciliteerd. Om deze doelstelling te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een ”Medewerker ICT”. Een omschrijving van de functie en verdere informatie tref je aan in bijgaande vacature.

Ben jij actief in de ICT en wil je ons helpen? We kunnen je hulp goed gebruiken.

vacature_ICT Nieuw

 

Leave a Reply