Vervolg samenwerking MVC’19 en VC Asterix!

De prettige contacten tussen VC Asterix en MVC’19 krijgen ook dit jaar een vervolg. Vorig jaar werden de eerste stappen richting een samenwerking al gezet. MVC stelde het beachvolleybalveld ter beschikking voor buitentrainingen, waardoor VC Asterix toch nog kon trainen in de tijd dat sporthal D’n Adelaer vanwege de Corona pandemie gesloten was.

Ook in de huidige lockdown hebben leden van Asterix geen mogelijkheid om te trainen. Bij het zoeken naar alternatieve trainingsmogelijkheden buiten, was het contact met MVC vanwege de eerdere samenwerking voor Asterix al snel gelegd. Om de volleybalclub nog wat verder te helpen hebben we nu niet alleen ons beachvolleybalveld aangeboden, maar ook het gebruik van onze locatie op gras! Asterix hoefde daar niet over na te denken en binnen enkele dagen waren de eerste velden uitgezet!

“Het is belangrijk dat kinderen in deze tijd kunnen blijven sporten” waren de woorden van Pierre Houben van MVC, en uiteraard sluit VC Asterix zich daar volledig bij aan!

Dinsdag 23 februari zijn dan ook al de eerste buitentrainingen van VC Asterix bij MVC gepland voor de jeugd onder de 18.

Leave a Reply