Vitteranen beginnen met gelijkspel tegen FC Maasgouw

FC Maasgouw – MVC’19  2-2
Doelpunten:
Jeroen van Bers
Herm Willems

In een zonovergoten sportpark van FC Maasgouw hebben de vitteranen de eerste wedstrijd gelijk gespeeld tegen Thorn. In het begin van de wedstrijd waren de vitteranen heer en meester en het was aanvoerder Jeroen van Bers die na een pass van Mark van der Koelen de 0-1 met een boogbal scoorde. Voorheen waren er verschillende kansen onbenut gebleven! Met deze voorsprong werd de rust bereikt.

Na rust was het Thorn die met een afstandsschot de onverdiende gelijkmaker scoorde. Hierna werd de druk op de het doel van Thorn groter. In de 50ste minuut was Herm Willems, jawel Herm, die na een pass van wederom Mark v.d. Koelen de 1-2  vakkundig afmaakte. De winst leek veilig, maar 10 minuten later lag de gelijkmaker in de touwen, uit een corner wist Thorn te scoren, en de stand op 2-2 te brengen.

Conclusie:
De eerste wedstrijd niet gewonnen, maar geeft perspectief voor de volgende wedstrijd thuis tegen Egchel. Aanvang thuis om 17.00 uur.