Doelpunten:
Wouter Derichs
Mark Wijhers
John Heuvelmans

De vitteranen hebben hun eerste thuiswedstrijd niet in winst weten om te zetten. Al zag het in de 1ste helft niet naar uit. Al na 2 minuten lag de bal in het doel van Egchel, de laatste man speelde terug op hun keeper en het was Wouter Derichs die alleen voor de keeper de 1-0 scoorde. Een kwartier later was het John Heuvelmans die na een voorzet van Mark Wijhers de 2-0 in het doel schoot. 10 Minuten was het Egchel die profiteerde van slecht uitverdedigen en de aansluitingstreffer in het doel schoot! Op slag van rust was het Mark Wijhers die uit een vrije trap, snoeihard de 3-1 liet aantekenen. Met deze verdiende voorsprong ging men rusten, al had de score nog hoger kunnen zijn.

Na rust vonden er veel wisselingen plaats die het spel van de vitteranen niet ten goede kwamen. Na 5 minuten was het Gorio, die met de borst de bal in eigen doel deponeerde. Na dit eigen doelpunt was het Egchel die rook naar meer. In een bestek van 14 minuten was het Egchel die de achterstand omboog in een 3-5 eindstand. Al met al een geflatteerde nederlaag, al hadden de vitteranen een gelijkspel verdiend.