RKSVN – MVC’19  4-2
Doelpunten:
Mark van de Koelen
Bart Koopmans

In de 1ste helft waren de vitteranen de bovenliggende partij, al was het Neer die de score opende. Bij een uitval klapte de buitenspel niet dicht en het was een Neer speler die koelbloedig afrondde. Voorheen was het keeper Ramon die bij een uitval van Neer het doel schoon hield. In de 26ste minuut was het Mark Wijhers die zich op rechts vrij speelde en de bal terug legde op Bart Koopmans die de bal inschoot en de gelijkmaker maakte. 4 Minuten later was het wederom Mark Wijhers die bij een aanval de bal terug legde op Mark vd Koelen die de stand op 1-2 bracht. Al met al een zeer verdiende voorsprong en dit betekende tevens de ruststand.

Na rust was het Neer die in de 45ste minuut de gelijkmaker scoorde door een vrije trap rechtstreeks in het doel te schieten. Na deze treffer verloren de vitteranen het spel op het middenveld, en het was Neer die geklungel in de achterhoede afstrafte en de 3-2 scoorde. Na deze tegentreffer gingen de vitteranen nog verwoeder aanvallen om de gelijkmaker te maken, maar het was Neer die in de 60ste minuut na een schot tegen de onderkant van de lat, attent, de 4-2 eindstand op het scorebord zette. Al met al hadden de vitteranen meer verdiend. Misschien moeten wij na de 1ste helft stoppen met de wedstrijd!

Volgende week thuis tegen RKMSV om 17.00 uur.
Om 16.00 uur spelen de Old Stars hun 1ste thuiswedstrijd.