Doelpunten:
Mark Wijhers 2x
Mark vd Koelen
John Heuvelmans

De Vitteranen hebben hun 1ste overwinning behaald, al zag het in de 1 ste helft niet naar uit. We begonnen met tegen 9-9, omdat Meijel maar 10 spelers had. Het veld werd kleiner gemaakt, en dit kwam de vitteranen niet ten goede. Al na 2 minuten werd het 0-1. In de 17de minuut was het spits John Heuvelmans die bij de tweede paal de gelijkmaker scoorde. Doch 2 minuten later was het Meijel die profiteerde van een fout de wederom een voorsprong nam, wat tevens de ruststand betekende. Na rust werd er bij de vitteranen flink gewisseld. 2 Minuten na rust was het Meijel die uit een vrije trap de voorsprong vergrootte. Plotseling waren het de vitteranen die uit het niets de achterstand ombogen in een 4-3 voorsprong.

Al met al een verdiende overwinning voor de vitteranen. Volgende week uit tegen Helenaveen/Griendsveen, gespeeld in Grashoek.