Doelpunten:
John Heuvelmans
Mark Wijhers
Frank van Megen

Al zag het er in de 1ste minuut niet naar uit. Pi stuurde Mark de diepte in en uit zijn voorzet was het John die de 1-0 binnen punterde. Het spel bleef op en neer aan het gaan, mede door het veld en de vele foute passjes! In de 20ste minuut was het BEVO die de 1-1 binnen schoot na een dwarrel bal van Theo.Na 22 minuten waren de rollen omgedraaid, het was John die de bal aan Mark gaf en die de 2-1 binnen schoot. In de 26ste minuut werd de bal van links voorgezet en de spits van BEVO kon simpel de bal binnen tikken. Dit was tevens de ruststand.

Na rust waren het de vitteranen die het beste van het spel hadden, doch na geklungel in de achterhoede werd dit door de spits van BEVO afgestraft. De laatste minuten waren het de vitteranen die aan een slotoffensief begonnen, en uit een strak schot van Mark, de keeper van BEVO kon de bal alleen maar blokkeren, was het Frank die de eindstand op 3-3 bepaalde.

Volgende volgt een uitwedstrijd tegen Grashoek.