Vitteranen verliezen derby tegen Baolder

MVC’19 – Baarlo 1-4
Doelpunt:
Gorio Vaessen

De vitteranen hebben verdiend verloren van de Baolder. In de 1ste helft was het Baolder dat het inatief naar zich toe trok maar de defensie van de vitteranen gaven bijna niets weg. De vitteranen waren niet bij machte  om gevaarlijk te worden voor de Baolderse goal. Na rust hetzelfde beeld, Baolder die sterker was en in de 40ste minuut verdiend op voorsprong kwamen. Tien minuten later was het weer raak, in het midden was de spits de  verdediging  te snel af en scoorde de 0-2. De vitteranen waren niet bij de les en scoorde Baolder de 0-3. Na deze tegengoal werden de vitteranen sterker en dit resuteerde in de 60ste minuut in een tegentreffer. Wouter zette de bal voor en het was Gorio die na doorzetten de 1-3 scoorde. Vijf minuten voor tijd scoorde Baolder uit een uitval de 1-4 wat tevens de eindstand betekende.

Volgende week nieuwe kansen tegen Panningen. Let op aanvangstijd!