Vitteranen verliezen hun 1ste “Lichtwedstrijd”

HBSV – MVC’19 3-2
Doelpunten:
Mark v.d. Koelen 2x

Op een slecht verlicht veld, 1 lamp bleef zelf de hele wedstrijd uit, hebben de vitteranen van HBSV verloren. Wat boffen we toch bij MVC’19 !! Het begin was voor de vitteranen en in de 4de minuut was het Mark v.d. Koelen die na een “slim” pasje van John Heuvelmans de 0-1 scoorde. Na balverlies op het middenveld scoorde HBSV de gelijkmaker. Na een half uur nam HBSV een voorsprong, via een klots-klots bal, kwam de bal bij de spits terecht en deze scoorde beheerst. Op slag van rust was het wederom John Heuvelmans die Mark v.d. Koelen bereikte die de ruststand op 2-2 bracht. Na rust was het HBSV die het spel naar zich toe trok en het was aan Doelman Nico te danken dat het 2-2 bleef. In de 70ste minuut werd een voorzet vanaf rechts voorgezet en bij de “duistere” 2de paal stond een HBSV aanvaller die de eindstand op 3-2 bracht.

Zaterdag staat de DERBY tegen BOALDER op het programma. Aanvang van deze wedstrijd is reeds om 16.00 uur i.v.m. de corona 🍻 maatregelen. Hopelijk zijn de geblesseerde aanvallers weer van de partij!