Vitteranen lijden verdiende nederlaag

M.V.C’19 – SV Deurne Walsberg  1-5
Doelpunt:
Leon Winthaegen

De vitteranen hebben een verdiende nederlaag geleden tegen een sterk Deurne. Al waren het de vitteranen die in de beginfase 2 dotten van kansen mistten. In de 18de minuut was het een Deurne speler die ongehinderd kon aanleggen en de bal over keeper Ramon in de kruising legde. Het spel ging op en neer en het was Leon Winthaegen die over links door ging en de bal in de verre hoek schoof ( heb je hier goed na gekeken Stan!) De vitteranen dachten deze gelijke stand over de rust heen te trekken maar kwamen bedrogen uit. Uit een verkeerde pass op het middenveld counterde Deurne en brachten zij de ruststand op 1-2. Na de rust was het Deurne wat de klok sloeg, mede in het zadel geholpen door de vitteranen. In de 37ste minuut kon wederom een Deurne speler ongehinderd aanlegen en scoorde de 1-3. Tussendoor moest Ed het veld verlaten met een spierblessure.Toen waren we met 10! In de 50ste klapte de buitenspelval niet op tijd en het werd 1-4. Toen Mark ook nog uitviel waren we nog met 9.In de 61ste minuut was wederom balverlies op het middenveld de oorzaak dat Deurne de 1-5 scoorde wat tevens de eindstand betekende. Na de wedstrijd was de nederlaag snel vergeten en het was nog lang gezellig in de kantine🍻

Volgende week uit tegen Merefeldia of een andere tegenstander!