Vitteranen nemen revanche op uitnederlaag

MVC’19 – KSV Horn  3-1
Doelpunten:
Mark Wijhers 3x

De vitteranen hebben revanche genomen op de smadelijke nederlaag van de uitwedstrijd tegen Horn. Na 10 minuten was het Mark Wijhers die uit een pass van Don Leo de score opende en de vitteranen op voorsprong zette. In de 20ste minuut was het wederom Mark die uit een steekbal van Jeroen de 2-0 scoorde. Tussendoor werden de mooiste kansen om “zeep” geholpen om de score te verhogen. Horn werd alleen gevaarlijk door toedoen van verkeerde paasjes en slecht uitverdedigen, doch doelman Ramon stond steeds op de goede plek. De rust brak aan met een 2-0 voorsprong.

Na rust hetzelfde beeld, kansen in overvloed, doch door slecht ingrijpen achterin scoorde Horn de anschlusstreffer. Na deze tegenslag was het wederom Mark Wijhers die de uiteindelijke eindstand op 3-1 bracht. Al met al een verdiende overwinning, met bij vlagen zeer goed spel.

Volgende week volgt een thuiswedstrijd tegen FC Maasgouw waar wij afscheid zullen nemen van Ed Bartels en Ton Hopman die hun kicks aan de kapstok hangen.
Let op : de wedstrijd begint om. 15.30 uur.