Mark Wijhers 2x
Jeroen van Bers 1x
Leon Winthaegen 1x
Erwin van Dijk 1x

Na een eerste helft, waar MVC’19 een optisch overwicht had, was het met de rust nog 0-0. MVC’19 had het betere van het spel, maar kwam niet tot scoren. Tijdens de rust kwamen Mark Wijhers en Gorio Vaessen in het veld. Al in de eerste actie van Mark, belandde de bal tegen de paal. Echter uit de tegen aanval scoorde panningen de 0-1. Er werd afgetrapt, en uit deze aanval, lag de bal al weer in het net van Panningen. 1-1 door Jeroen van Bers. Daarna ging het snel in de 8e, 10e, 12e, en 19e min. Scoorde Leon, Mark, Erwin van Dijk, en Mark. Wat de eindstand bepaalde in 5-1. Wat ook vermeld moet worden is dat Erik de Brouwer enkel goede reddingen verrichtte met de spaarzame aanvallen van Panningen.