Leon Winthaegen 3x,
Mark Wijhers 2x
John Heuvelmans 1x
Erwin van Dijk 1x.

De vitteranen begonnen de wedstrijd met veel overmacht. Na 10 minuten was het uit een corner die door Erwin bij de 2de paal werd binnen getikt. 2 Minuten later was het John die een ingooi snel naar Leon gooide en die beheerst scoorde wat tevens de ruststand bepaalde. Na rust was het Herm Willems die zijn dubuut mocht maken bij de Vitteranen. In de 39ste minuut was het Herm die een aanval onderschepte en de bal aan John gaf en die van 35 meter afstand de ver voor zijn doel staande doelman verschalkte. 10 minuten later was het Jeroen die vanaf links een voorzet gaf en het was Leon die de bal binnen tikte. Weer 2 minuten later was het Mark die een een combinatie doeltreffend afrondde. 10 minuten later was het een corner van Mark die Leon in het doel plaatste en zo zijn hattrick scoorde. 5 minuten voor tijd was het Mark die de eindstand bepaalde op 0-7. Al met al had dit een wedstrijd met dubbele cijfers moeten worden. Vele schoten op doel, de ballen zijn nog aan het zoeken,  misten de precisie. Een dank aan Herm Willems en Johnny Renkens voor hun bijdrage.

Volgende week thuis tegen Panningen om 17.00 uur.