Vitteranen MVC’19 winnen laatste wedstrijd van SV Oostrum

MVC’19 – SV Oostrum    4 – 1
Doelpunten: Wouter Derichs en Jeroen van Bers beiden 2x

In een aantrekkelijke wedstrijd hebben de vitteranen verdiend gewonnen van SV Oostrum. In de eerste helft hield Oostrum lange tijd de nul tot de 20ste minuut.Op rechts werd Jeroen van Bers vrijgespeeld en scoorde met een snoeiharde bal in de linker kruising. Oostrum kreeg ook kansen maar doelman Ramon of de onderkant lat hielden hun van het scoren af. In de 30ste minuut was het Wouter Derichs die de 2-0 ruststand op het scorebord zette.

Na de rust was het Oostrum die fel op kwam zetten en bij een schot van een meter of twintig de 2-1 scoorde. De 3-1 liet niet lang op zich wachten en het was Jeroen van Bers die na leep balletje van Mark v.d. Koelen scoorde. In de 65ste minuut was het Wouter Derichs die alleen op de keeper af ging en beheerst scoorde en de 4-1 eindstand bepaalde.

Na de wedstrijd was het nog lang gezellig na het ledigen van een vat bier en een rondje van de jarige Hay Leijsten.

Op 7 Juli volgt nog het traditionele toernooi in Hinsbeck.