Onverdiende nederlaag vitteranen tegen “jong” TSC’04

MVC’19 – Jong TSC’04  3 – 4
Doelpunten: Leon Winthaegen 2x en Jeroen van Bers 1x

De vitteranen van MVC’19 hebben verloren van een wel erg jong TSC’04. Al in de 10de minuut kwamen de vitteranen op achterstand na een snelle uitval. In de 20ste minuut was het Leon Winthaegen dien na een pass van Pi Peters de stand op 1-1 bracht. De wedstrijd ging goed tegen elkaar op al hadden de spelers van MVC’19 het vizier niet altijd goed staan. Op slag van rust liet keeper Ramon een bal los en een speler van TSC’04 was er als de kippen bij om de 1-2 te laten aantekenen, wat tevens de ruststand was.

Na rust hetzelfde beeld, de vitteranen in de aanval maar bij een counter was het in de 41ste minuut weer raak en bracht TSC’04 de stand op 1-3. Na 10 minuten was het Jeroen van Bers die attent reageerde bij een corner en de 2-3 op het scorebord zette. Binnen 5 minuten gebeurde ervan alles. Eerst was het Leon Winthaegen die 2 maal op de paal richtte en scheidsrechter Wien vergat een penalty te geven bij een handsbal in het strafschopgebied. Na een slechte pass vanuit de verdediging was een aanvaller van TSC’04 die 2-4 scoorde. In de 66ste minuut was het Leon Winthaegen die een voorzet van Theo Tielen beheerst afrondde. In de laatste minuut was het Twan Smits die een kans op de gelijkmaker liet liggen en schoot hoog over. Al met al een onverdiende nederlaag.

Volgende week volgt de laatste thuiswedstrijd van de Vitteranen en is Oostrum de tegenstander.