Vitteranen verliezen van Helden.

Helden – MVC’19   3 – 1
Doelpunt: Pi Peters

Met 11 spelers en een nieuwe grensrechter, Paul Cox, vertrokken wij naar Helden. De Vitteranen van MVC’19 waren niet opgewassen tegen Helden, al zag het daar in het begin niet naar uit. Het was spits Twan Smits die alleen op het doel van Helden afging, de keeper van Helden struikelde en viel, en Twan kreeg het klaar om de bal niet in het doel van Helden te schieten! Na 17 minuten was het Helden die op voorsprong kwamen. Doelman Nico hield in eerste instantie de bal tegen maar was nadien kansloos. In de 25ste minuut was het Helden die de marge verdubbelde via een afstandsschot. Dit was ook de ruststand.

Na rust, Pi was inmiddels gearriveerd en kwam de ploeg versterken. In de 50ste minuut was het Pi die een voorzet van rechts gaf en tot ieders verbazing, inclusief de doelman van Helden plofte de bal in de verre hoek.
Zouden de vitteranen toch nog met een puntje naar de kermis teruggaan. Diverse goeden kansen werden gemist of door de doelman van Helden teniet gedaan.In de 65ste minuut was het Helden die bij een van de uitvallen de 3de goal voor Helden liet aantekenen. Ondanks de nederlaag hadden de vitteranen, met veel goede kansen een gelijkspel verdiend.

Voor rust werden de vitteranen verrast met een bezoek van onze leider Hay Leijsten, die na een nieroperatie aan het revalideren is.

Komende zaterdag komt TSC´04 op bezoek. Aanvang 17.00 uur

Leave a Reply