Wederom overwinning van de Vitteranen MVC’19

MVC’19 – Belfeldia 5 – 0
Doelpunten : Leon Winthaegen 2x Mark v.d. Koelen, Bas Jans en Twan Lenders allen 1x.

Tegen het sterke Belfeldia wisten de vitteranen van MVC’19 een klinkende overwinning te behalen.
In de 8ste minuut was het al raak. Bas Jans onderschepte een terugspeelbal van een Belfeldia verdediger en gaf de bal een Twan Lenders die hem in een leeg doel kon schieten. In de 22ste minuut was het Leon Winthaegen die zich vrijspeelde voor de doelman, hij schoot tegen de doelman aan en het was Bas Jans die de bal hierna inkopte. Na een half uur spelen was Leon Winthaegen die koel afrondde voor de 3-0, wat tevens de ruststand betekende.

Na rust moesten de vitteranen tot de 50ste minuut wachten tot Leon Winthaegen de 4-0 liet aantekenen. In de 69ste minuut nam Leon Winthaegen een korte corner op Mark v.d. Koelen, hij liep schuin op het doel af en schoot de bal in de korte hoek in. Dit betekende 5-0 en tevens de eindstand, want Belfeldia trapte nog wel af maar scheidsrechter Wien Hermans floot hierna voor het einde. Een verdiende overwinning van de vitteranen ware het niet dat het dubbele cijfers had moeten zijn gezien de vele kansen die onbenut bleven.

Volgende week naar Helden aanvang 17.00 uur.