Jeroen van Bers 3x
Gijs Driessen 2x
Leon Winthaegen 2x
Mark v.d. Koelen 1x

Al na 5 minuten was het raak. Mark v.d. Koelen “schudde” op het middenveld een tegenstander van zich af en haalde snoeihard uit. De keeper van VVV’03 heeft hem alleen gehoord. In de 8ste minuut was het Gijs Driessen die een pass van Jeroen van Bers verzilverde. De Vitteranen gingen maar door en in de 14e minuut was het alweer raak. Wederom was het Gijs Driessen die na een pass van Jeroen van Bers de 3-0 binnen schoot. Het kon niet op. In de 19de minuut was het Jeroen van Bers die een voorzet van Twix beheerst binnen kopte. De Vitteranen bleven heer en meester op het veld, al moest Good old Toon Maes, hij verving onze Ramon, enkele keren handelend optreden. Na 25 minuten kregen de Vitteranen een pingel. Twan Smits legde de bal klaar, maar het was Gijs Driessen die hem tegen de lat schoot. De rust ging in met een 4-0 voorsprong.

Na rust enkele wisselingen aan de Breetse kant.  Leon Winthaegen kwam Twix vervangen en Paul Wijnen verving Johan Kessels. Na rust hetzelfde spelbeeld. De Vitteranen waren een klasse beter dan hun tegenstander. In de 47ste minuut was het weer raak, Jeroen van Bers zette Leon Winthaegen vrij en hij scoorde beheerst. Tien minuten was het Theo Cox, die diep ging en Jeroen van Bers een niet te missen kans bood en dat betekende de 6-0 voor de Vitteranen. Onze spits Twan Smits werd nog in het strafschopgebied onderuit gehaald maar de scheidsrechter zag geen overtreding in de “schwalbe”. De Vitteranen waren nog niet verzadigd en 2 minuten later was het Leon Winthaegen die de 7-0 scoorde.
De kers op de taart kwam van Jeroen van Bers die een pass van Mark v.d. Koelen afrondde en de 8-0 overwinning liet aantekenen. Daarmee scoorde hij een hattrick. De wedstrijdbal kreeg hij echter niet. Waren alle kansen benut dan was de uitslag vele malen hoger geweest.

Volgende week komt Venlose Boys op bezoek, aanvang 17.00 uur.