John Heuvelmans 2x
Mark Wijhers
Gorio Vaessen
Theo Tielen

De Vitteranen hebben met een ruime overwinning revanche genomen voor de eerder geleden nederlaag in de uitwedstrijd tegen FCV. Tegen de verhouding in nam FCV de leiding, met een royaal afstandsschot lieten ze Ramon kansloos. Doch na een half uur spelen was het Gorio die uit een pass van Gijs de gelijkmaker scoorde. Eerder had Gorio in kansrijke positie de bal tegen zijn eigen hand aan geschoten. Nog voor rust was het Mark Wijhers die uit een pass van Mark v.d. Koelen de ruststand op 2-1 bracht. Na rust was het John Heuvelmans die uit een voorzet van aanvoerder Ton Hopman de 3-1 binnen schoot. Tien minuten later was het wederom John Heuvelmans die de 4-1 binnen knalde. De eindstand werd bepaald door Theo Tielen, die na een kopbal van Erwin van Dijk, de bal a la Madjer (Porto) in het doel schoot. De score had nog vele malen hoger kunnen zijn doch John Heuvelmans had zijn vizier nog niet goed ingesteld. Een verdiende overwinning en na afloop werden de glazen nog vaak “in de loch” gestoken.