Vitteranen verliezen hun 1ste wedstrijd.

Belfeldia – MVC’19 4-2
Doelpunten:
Mark Wijhers 2x

Na een gelijkspel en 2 overwinningen hebben de vitteranen de uitwedstrijd tegen Belfeldia verloren.  Een feller en sneller spelend Belfeldia heeft verdiend gewonnen. Toch kwamen de vitteranen op voorsprong. Theo Tielen kopte de bal naar zichzelf en uit zijn voorzet schoot Mark Wijhers de bal onberispelijk in. Buitenspel, doch na ingrijpen van de VAR werd het doelpunt goedgekeurd. De vitteranen konden niet lang genieten van de voosprong, in de 14de en 15de minuut was het Belfeldia die de achterstand omboog in een 2-1 voorsprong. Voor rust was het wederom Mark die uit een voorzet van Pi de ruststand op 2-2 bracht. Na rust was het wederom Belfeldia die profiteerde van foutjes in de vitteranen verdediging en de eindstand op 4-2 bracht. Al met al een verdiende nederlaag.

Volgende week volgt een thuiswedstrijd tegen Venlose Boys Aanvang 17.00 uur.