Jeroen van Bers 2x
John Heuvelmans 1x
Joe Wijnen 1x
Ruud Knubben 1x

Al zag het er in de begin van de wedstrijd niet naar uit dat de vitteranen met grote cijfers zouden winnen. In de 5de minuut kreeg Horn een vrije trap op 25 meter van het doel, de aanvoerder zette zich achter de bal en schoot hem in de rechterbenedenhoek binnen. Nog geen 2 minuten was het Jeroen van Bers die een voorzet bij de 2de paal in het doel zag landen en de stand gelijk trok. In de 15de minuut was het de linksbuiten die de bal scherp voor het doel trok en de spits scoorde van dichtbij. In de 18 minuut was het Jeroen die op rechts goed doorzette en de bal terug legde op Ruud Knubben die beheerst afrondde. In de 20ste minuut was het Jeroen van Bers die de bal terug kopte op John Heuvelmans die met zijn hoofd de stand op 2-3 bracht. 5 Minuten later was het Mark van der Koelen die met een keurige pass Mark Wijhers bereikte die de stand op 2-4 bracht. In de blessuretijd van de 1ste helft was het wederom Mark die alleen voor de keeper kwam, en na kap-kap de ruststand op 2-5 bracht. Een ongekende weelde!

Na diverse kansen in de 2de helft duurde het tot de 65ste minuut eer Joe, Jeroen van Bers wegstuurde en die alleen voor de keeper niet faalde. Weer 2 minuten later was het Jeroen die Joe in stelling bracht en deze zette de eindstand van 2-7 op het scorebord. Een zeer verdiende overwinning al had de score nog hoger kunnen uitvallen.