MVC’19 – Baolder 4-1
Doelpunten:
Mark Wijhers 3x
Johnny Renkens 1x

In het begin van de wedstrijd was het nog aftasten doch het was Mark Wijhers die de ban brak. Met een strak schot met rechts schoot hij de bal in. 10 Minuten later was het wederom Mark die de bal vanaf links rechts bovenin de rechter hoek schoot. Vlak voor rust kregen de vitteranen een penalty, na hands van de laatste man, om de voorsprong naar 3-0 te tillen. John Heuvelmans legde de bal klaar en schoot…………… over het doel, weg 3-0! Tevens was dit de ruststand.

Na rust was het Baolder die sterker werd en de vitteranen terug op eigen helft zette. Doch echte kansen kregen ze niet, of het was Ramon die met een schitterende reactie de bal uit het doel ranselde. Na een corner scoorde Baolder de “anschlusstreffer” door de bal van dichtbij in te tikken. Na de tegentreffer dacht Baolder de gelijkmaker te scoren, doch het was Mark die wederom verwoestend uithaalde en de voorsprong op 3-1 zette. En dan, een uitval van Johnny Renkens, hij zag niemand van de vitteranen meekomen, en besloot de bal 20 meter over de back te plaatsen, hij ging er zelf achteraan met zijn snelheid en rondde deze vakkundig af en de eindstand op 4-1 bracht.

Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen KSV Horn, kan zijn dat deze wordt omgezet in een thuiswedstrijd i.v.m. de kermis.