Vitteranen spelen gelijk tegen Panningen

M.V.C. ‘19 – Panningen  1-1
Doelpunt:
Jeroen van Bers

In een wedstrijd waarin de vitteranen de bovenliggende partij waren is het in een gelijkspel geëindigd. In het begin van de wedstrijd was het nog aftasten, doch in de 20ste minuut was het Jeroen die na een snelle aanval op rechts keurig afrondde. Toen men nog aan het nagenieten was van de voorsprong was het Kepel, die na geklungel van Jeroen, de gelijkmaker scoorde. Mark Wijhers had nog een paar mogelijkheden doch de paal en de keeper stonden een voorsprong in de weg. Met 1-1 ging men rusten 😴

In de 2de helft waren de vitteranen de partij  die het meeste op het helft van Kepel speelde doch de vele kansen werden  niet benut. Het duel werd in de allerlaatste minuten ontsierd door de spits van Kepel, die meende door Marc Peeters een nekklem te geven! Scheidsrechter stuurde zowel de spits als Tim Cox van het veld.

Volgende week geen wedstrijd i.v.m. Koningsdag. Op 4 Mei volgt de thuiswedstrijd tegen Baolder.