SV Venray – MVC’19 5-2
Doelpunten:
Gijs Driessen
Johnny Renkens

De eerste 20 minuten waren de vitteranen de baas over Venray. Doch kansen, op een schotje van Wouter na, leverde het balbezit niet op. Echter in de 25ste en 26ste minuut was het Venray die 2x op doel schoot en onverdiend op voorsprong kwam. Op slag van rust kregen de vitteranen, na een handsbal, een strafschop die aanvoerder Gijs onberispelijk in de kruising schoot.

In de rust vonden er 3 wisselingen plaats. Johnny, Pi en gastspeler Roel kwamen in het veld. Doch dit mocht niet baten. Wederom kwam Venray 3x voor het doel en dit waren ook 3 doelpunten. In de 42ste minuut was het Johnny Renkens die de back een bal ontfutselde en beheerst de 4-2 scoorde. Tussendoor was het de de rechtsback van Venray die een verstand van verbijstering kreeg. Eerst torpedeerde hij Theo, die er gekneusde ribben aan over hield, en die dwaas werd later op aandringen van de leiding van Venray gewisseld. In de 60ste minuut was het Venray die met een afstandsschot de eindstand op 5-2 bracht.

Al met al een onverdiende nederlaag, doch de goals tellen!
Volgende week thuis tegen Belfeldia, aanvang 17.00 uur.