RKMSV – MVC’19 3-2
Doelpunten:
Johnny Renkens
Jeroen van Bers.

In een gelijk opgaande wedstrijd was het Meijel die de score opende. Uit een voorzet van links was gelegenheidskieper John die de bal los liet en een Meijel speler van kortbij kon scoren. 10 minuten later was het Jeroen die Johnny op rechts vrijspeelde en die beheerst de 1-1 scoorde. Na goed doorzetten van Jeroen, die eerst werd vast gehouden, doch de bal naast het doel schoot. Geen penalty! Dit was tevens de ruststand.

Na rust waren de vitteranen beter doch het was Meijel die uit een buitenspel situatie de 2-1 in het doel schoot! Na een steekpas ging Mark op het doel af maar werd van achteren aangetikt, penalty, doch de scheidsrechter liet doorspelen! Uit een voorzet van Pi bij de 2de paal was het Jeroen die de stand op 2-2 bracht. In de laatste minuut kreeg Meijel een vrije trap, na praten van Leo. Uit deze vrije trap was het Meijel die de zwabberbal in het doel schoot. Een gelijkspel was een betere verhouding geweest.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen Helenaveen/Griendsveen. Na de terugreis van Meijel hebben wij het sportpark van onze tegenstander van de volgende week zien liggen!