Doelpunten:
Mark Wijhers
Gijs Driessen
Johnny Renkens

In een doelpuntenrijke wedstrijd hebben de vitteranen verloren van Neer. Na een half uur stonden de vitteranen achter met 0-2, dit door niet goed ingrijpen van de verdediging. Het spel ging op en neer doch echte kansen waren er niet voor de vitteranen. Op slag van rust was het combinatie een tussen Ruud en Mark, waarbij laatstgenoemde de bal in het doel schoot. Rust 1-2.

Na rust een sterker vitteranen, en na 3 minuten was het Mark vd Koelen die op links goed doorging en de bal terug legde op Johnny Renkens die de bal in het doel schoot. 10 Minuten later was het Theo die een overtreding buiten het strafschopgebied maakte,  tot ontsteltenis van de vitteranen legde de scheidsrechter die de bal op de stip legde, penalty! Deze werd beheerst ingeschoten. 5 Minuten later was het Marc Peeters die bij zijn hals werd gegrepen en wederom penalty! Die van Neer protesteerden doch de VAR was onverbiddelijk. Aanvoerder Gijs nam de zware taak op zich  maar een faalde niet, 3-3 Na deze penalty werd de wedstrijd rommeliger en niet zoals een wedstrijd behoort te zijn. Uit een corner was het Neer die bij de 2de paal ongehinderd de 3-4 kon inkoppen. In de laatste minuten was het Neer die bij een uitval de eindstand op 3-5 bracht.