Vitteranen verliezen 1ste wedstrijd tegen TSC’04

MVC’19 – TSC’04 2-5
Doelpunten :
Leon Winthaegen 1x
Pi Peters 1x

De vitteranen hebben hun eerste nederlaag geleden tegen een op verschillende plaatsen zeer jong TSC’04. Voor rust zag het er niet uit dat ze tegen een nederlaag aan zouden lopen. In de 12de minuut was het Jeroen van Bers die Leon Winthagen vrij voor de keeper zette en die de 1-0 liet aantekenen. Maar 2 minuten later was het weer gelijk. Uit een voorzet van rechts was het de spits die met een prachtige omhaal de gelijkmaker scoorde. Tot de rust ging het gelijk op.

Na rust een heel ander beeld. Binnen een bestek van 8 minuten was het TSC’04 die optimaal profiteerde van kleine foutjes in de verdediging. Dit betekende een 1-4 achterstand. In de 60ste minuut was het Pi Peters die uit een voorzet van rechts hard uithaalde en de 2-4 scoorde. Uit deze tegengoal putte de vitteranen moed. Eerst was het Leon Winthaegen die van achteren werd neergehaald, al dan niet in het strafschopgebied, wat geen strafschop opleverde en een paar minuten later werd Jeroen van Bers in het strafschopgebied door de keeper van TSC’04 onderuit gesprongen wat tot ieders verbazing een vrije trap tegen Jeroen opleverde. Even later was het TSC’04 die de wedstrijd definitief op slot gooide door de 2-5 te scoren. Al met al een te hoge nederlaag.