MVC’19 – HBSV  3-2
Doelpunten :
Jeroen van Bers 2x
Leon Winthaegen 1x

De vitteranen van MVC’19 hebben nipt van HBSV gewonnen. In de eerste 10 minuten was het HBSV die de beste kansen kregen doch hun spits (23!) mistte 2 maal het doel. De wedstrijd ging gelijk op en het was Leon Winthaegen die na een combinatie met Jeroen van Bers de 1-0 liet aantekenen.In de 33ste minuut was het Jeroen van Bers die na een combinatie met Leon Winthaegen de 2-0 scoorde, dit was tevens de ruststand.

Na rust waarin Pi Peters de licht geblesseerde Wouter Derichs verving was het Jeroen van Bers die na een pas van Pi de 3-0 binnen schoot. Zou het op een ruime overwinning eindigen, het leek erop. Maar het was HBSV die na een voorzet van rechts plotseling de 3-1 scoorde. De vitteranen werden op eigen helft vastgezet, en het was Twan Zeelen (!!!) die de 3-2 scoorde. Zo werd het nog in de laatste minuten nog spannend, maar mede door goed keeperswerk van Ramon die de overwinning over de tijd hielp.

Al en met al een verdiende overwinning. Hopelijk zijn de geblesseerden volgende week weer inzetbaar zodat de vitteranen weer met genoeg wissels zijn. Volgende week komt TSC’04 op bezoek.