Doelpunten :
Jeroen van Bers 4x
Leon Winthaegen 1x
Pi Peters 1x

Al in de 3de minuut was het raak, Leon Winthaegen brak door de Panningen verdediging maar werd hardhandig aangepakt. De vrije trap nam Leon zelf maar werd door de doelman weg gestompt, in de rebound was het Jeroen van Bers die de 1-0 binnen schoot. Wie dacht dat de Vitteranen zouden doordrukken kwam bedrogen uit. Vele kansen werden gemist en het was Panningen dat op “randje” buitenspel de 1-1 binnen schoot. In de 23ste minuut was het wel raak. Uit een voorzet van Leon Winthaegen kopte Jeroen van Bers de 2-1 binnen. 10 Minuten later was het wederom Jeroen van Bers die zijn hattrick voltooide en de ruststand op 3-1 zette.

In de rust gaf Ed Bartels aan niet te kunnen invallen vanwege een opkomend “spiertje”. Na rust kwamen Pi Peters en Gijs Driessen in het veld voor Wouter Derichs en Twan Lenders. 5 Minuten na rust was het Pi Peters die Jeroen van Bers bediende en dat betekende de 4-1. Vlak na dit doelpunt liet Jeroen van Bers zich wisselen, hij voelde ook een “spiertje” op komen,  en kwam Wouter hem vervangen. Na deze wissel was de volgende Barcelona ganger Tim Cox die ook een “spiertje” voelde in de rug en kwam Twan weer het veld in. Een kwartier voor tijd werd Leon Winthaegen in het strafschopgebied “gemangeld”. Scheidsrechter Wien wees resoluut naar de stip en het was Leon zelf die de 5-1 binnen schoot. Het mooiste doelpunt werd gescoord door Pi Peters, die op “aangeven” van Gijs Driessen de keeper met een lob van afstand veraste en de eindstand op 6-1 bepaalde.