Leon Winthaegen 3x
Mark Wijhers 2x
Gijs Driessen 1x
Twan Smits 1x

De vitteranen moesten aantreden tegen het altijd lastige Belfeldia. Na eerst op het bijveld, wat meer leek op een voorbereid preiveld, werd er toch gekozen voor het hoofdveld. Dit was voor de vitteranen koren naar de molen met zijn snelle spitsen. Al in de 2de minuut was het raak, een pass van Theo Tielen naar Mark Wijhers en die schoot hard in de beneden hoek raak. Met verzorgd spel van achteruit werd de doelman van Belfeldia opgezocht en in de 10de minuut was het weer raak. Nu werd Ed Bartels op rechts vrijgespeeld en die gaf de bal aan aanvoerder Ton Hopman. Deze gaf een perfecte “assist” op de attente Twan Smits die “snoeihard” uithaalde. Noch voor rust was het Mark Wijhers die na een pass van Mark v.d. Koelen de 0-3 liet aantekenen. Hierna dachten de vitteranen dat ze met tikkie takkie de wedstrijd konden voorzetten, doch dit leverde enkele hachelijke situaties op voor het doel van onze gastkeeper Paul Meijering. Deze liet met enkele mooie reddingen zien dat hij de 0 wilde houden. Op slag van rust moest Paul Wijnen geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Twan Zeelen.

Na rust kwamen Theo Cox en Leon Winthaegen in het veld voor Ton Hopman en Twan Smits. In de 2de helft was het Leon Winthaegen die een puntgave hattrick scoorde. Eerst ging hij vanaf eigen helft alleen op de doelman en scoorde beheerst. Daarna zette Mark Wijhers Leon vrij voor de doelman en dat betekende de 0-5. In de 58ste minuut was het Gijs Driessen die van “35”meter (volgens Gijs zelf), maar na de VAR te hebben geraadpleegd bleken het toch maar 22 meter te zijn die de 0-6 in de kruising joeg. Het laatste doelpunt was wederom een combinatie tussen Mark Wijhers en Leon Winthaegen, waarna Leon de 0-7 kon aantekenen, wat tevens de eindstand was.

Volgende week komt Panningen op bezoek. Aanvang 17.00 uur.