Vitteranen verliezen derby tegen Baarlo.

Baarlo – MVCโ€˜19ย  2-1
Doelpunt:
Mark v.d. Koelen.

De vitteranen hebben de derby tegen Baarlo niet kunnen winnen. Ondanks dat de vitteranen maar 11 spelers hadden werd er de 1ste helft goed gevoetbald. De verdediging stond en het spel was goed. In de 19de minuut was het Mark die uit een corner van Pi Peters de bal in het doel schoot. Baarlo kon alleen gevaarlijk worden door hun spits, maar die had een nadeel, hij stond steeds buitenspel! Tot de rust was er niks aan de hand en men ging met een goed gevoel de rust in.

Na rust werd Baarlo ietsjes sterker maar de verdediging stond nog steeds goed en met uitvallen waren de vitteranen steeds gevaarlijk. Tot de 56ste minuut, Baarlo kreeg een vrije trap op rechts, de bal werd in het strafschop gebracht, en tot ieders verbazing verdween de bal in het doel! Nog niets aan de hand. Tot de 62ste minuut, uit een aanval op rechts, opgezet door de rechtsbuiten van Baarlo, verdween de bal onder de armen van Ramon in het doel! Al met al een zeer onverdiende nederlaag voor de vitteranen.

Komende zaterdag zijn de vitteranen VRIJ. De laatste wedstrijd vindt op 16 december plaats tegen onze vrienden uit Hinsbeck. Aanvang 17.00 uur thuis.

Leave a Reply