MVC’19 – Helden  2-4
Doelpunten:
Jeroen van Bers
Joe Wijnen.

De vitteranen hebben de thuiswedstrijd verloren van Helden. In de 1ste helft zag het niet naar uit dat de wedstrijd verloren zou gaan. Met goed voetbal en kansen werd Helden op de eigen helft terug gedrongen. In de 18de minuut kregen de vitteranen een penalty en het was Mark Wijhers die achter de bal ging staan……….., hij schoot en de kieper stopte de bal, het was Wouter die de terug springende bal niet in het doel schoot, weg kans! Helden was alleen gevaarlijk in de omschakeling, en 6 minuten later scoorde Helden de 0-1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust hetzelfde spelbeeld, de vitteranen in de aanval doch het was Helden die in 2 minuten tijd de voorsprong vergrootte naar 0-3. In de 59ste minuut was het Jeroen die achterstand verkleinde naar 1-3. Doch 6 minuten later was het weer een uitval van Helden die de voorsprong op 1-4 brachten. Ondanks de vele kansen aan Vitteranen zijde was het uiteindelijk Joe die met een bal in de kruising de eindstand op 2-4 bracht.

Een dank aan Leon Winthaegen die de wedstrijd voortreffelijk leidde, en aan John die als kieper ons uithielp!  Volgende week thuis tegen Kessel om 17.00 uur.