MVC’19  – KSV Horn  2-1
Doelpunten:
Mark Wijhers
John Heuvelmans

In de 1ste helft ging het spel op en neer met aan beide kanten kansen maar de keepers hielden hun doel schoon. In de rust werden er 4 spelers gewisseld. In de 40ste minuut was het Jeroen van Bers die op het middenveld de bal onderschepte en met zijn snelheid het strafschopgebied inging, op het juiste moment de bal naar Mark Wijhers gaf die de bal beheerst in het doel schoof. 5 Minuten later was het wederom Jeroen die op het middenveld de bal op de vrijstaande Mark gaf, en deze gaf een bekeken voorzet gaf aan John die koelbloedig afrondde. Deze voorsprong leek lange tijd de eindstand te zijn, maar 10 minuten voor tijd verkleinde Horn de achterstand met een afstandsschot tot 2-1. In deze stand kwam geen verandering meer dankzij goed keeperswerk van Nico die werd uitgeroepen tot Man off de Match.

Al met al een zeer verdiende overwinning op KSV Horn.
Volgende week een uitwedstrijd tegen BEVO.