Jeroen van Bers
Mark Koopmans
eigen doelpunt van Panningen.

Proloog
Vandaag stond Panningen uit op het menu met 2 interim-coaches. Wat meteen in de kleedkamer al opviel was de positieve sfeer, eensgezindheid en teamspirit. Na bekendmaking van de opstelling bood Mark Brandenburg zich meteen aan om te vlaggen, zo ook in de 2e helft Carter en Twix, Chapeau! Carter en Theo gingen er zelfs mee akkoord om Mark Peeters te spelen als rechtsback vandaag.

1e helft
De eerste paar minuutjes was het nog even aftasten onderling maar na 6 minuten werd een schot en rebound van Mark Wijhers op de doellijn gekeerd. 2 minuten later een mooie actie en pass van Leon op Twix die de bal net langs het doel schuift. MVC’19 bleef geduldig naar de kansen zoeken en kreeg deze in de 19e minuut met een schot van Bart Koopmans. In de 22e minuut omspeelt Mark Wijhers de keeper en met een leeg doel raakt hij de paal. Toch voor het begin van de rust worden we nog beloond met een goal. Leon ontvangt een pass in het strafschopgebied en wordt smerig neergehaald maar de scheids geeft voordeel en Jeroen ontvangt de bal en schuift de bal droog in het net, 0-1.

Rust
Ook tijdens de rust iedereen positief en een grote teamspirit. Leon biedt zich zelfs vrijwillig aan om reserve te staan. Carter offert zich op om nog een helft te blijven en te vlaggen. Er worden wat kleine omzettingen gedaan en vooral de positieve punten worden aangehaald.

2e helft
In de 2e helft gaan verder waar we 1e helft gestopt zijn. In de 37e minuut wordt een voorzet van Jeroen gepromoveerd tot doelpunt door een Panningen speler. Paar minuten later wordt een schot van Johnny met moeite tegengehouden door de keeper. Vanuit de corner die daarop volgt komt de bal bij Mark Brandenburg die een goede assist geeft op Mark Wijhers die vlammend uithaalt, Goal! Langzaamaan lijkt de ploeg een beetje vermoeid te raken door de enorme inzet deze wedstrijd. We spelen wat meer achteruit waarna Ramon met een mega redding de nul nog houdt. Helaas wordt even later een foutje achterin afgestraft en scoort Panningen. MVC’19 recht echter weer de rug en scoort in de 69e minuut door een schot van Bart Koopmans.  Eindstand 1-4 winst.