Belfeldia – MVC19  3-2
Doelpunten :
Jeroen van Bers
Johnny Renkens

De Vitteranen hebben deze wedstrijd te weinig gekregen. In de eerste helft waren de Vitteranen de onderliggende partij, doch Wouter Derichs verzuimde alleen voor de keeper de 0-1 scoren. In de 12de minuut was het Belfeldia die een diepe bal over de verdediging koelbloedig afrondde. 8 minuten was het Belfeldia die fouten in de verdediging afstrafte en de de stand op 2-0 bracht. Ondanks meerdere kansen aan de Vitteranen zijde was dit tevens de russtand.

Na rust kwamen Roy Joppen(die meende dat de wedstrijd om 17.00 begon) Gorio Vaessen en Luc Peeters in het veld. Of dit door de wissels kwam, maar de Vitteranen namen het initiatief en trok het spel naar zich toe en speelde het zich af op de helft van Belfedia. Bij een uitval was het Belfeldia die de score op 3-0 bracht. Doch 3 minuten later was het Jeroen van Bers die met zijn hoofd, uit een voorzet van Joe, de achterstand verkleinde op 3-1. Weer 5 minuten later was het Johnny Renkens die met het hoofd uit een voorzet van, van jawel Roy Joppen, de 3-2 binnen kopte. Na dit doelpunt bleven de Vitteranen het spel beheersen, doch alle kansen bleven onbenut.

Al met al was een gelijkspel verdiend geweest, zeker de tweede helft. Volgende week uit tegen Panningen.
Aanvang 17.00 uur Let op aanvangstijd. (Roy Joppen)