Jeroen van Bers 2x
Leon Winthaegen 2x
Mark Wijhers
Robin Grommen

Grashoek altijd een lastige tegenstander was deze middag geen partij voor de vitteranen. Na 3 gemiste kansen was het in de 6de minuut raak, Jeroen onderschepte een bal en het was Mark Wijhers die koel afrondde. 10 minuten later was het Mark Koopmans die een voorzet gaf en het was Jeroen die de bal met zijn hoofd de bal boven de keeper in het doel kopte. De keeper van Grashoek bleek de hele wedstrijd een sta in de weg. Doch in de 30ste minuut was het Leon Winthaegen die een gekraakt schot in het doel schoot. Dit was tevens de ruststand.

Na rust vonden er 3 wisselingen plaats, Luc Peeters die na 2 jaar blessureleed zijn rentree maakte, Mark van Brandenburg en Robin Grommen namen de plaatsen in van Tim Cox, Jeroen Grubben en Wouter Geboers. Het spel bleef hetzelfde, de vitteranen waren steeds feller en de combinaties liepen zeer goed. In de 37ste minuut was het Leon die met een schot van 23,5 meter de stand op 4-0 bracht. Uit een corner van Mark Wijhers was het Jeroen die de stand op 5-0 bracht. Ondanks de vele kansen duurde het tot 2 minuten voor tijd tot Robin Grommen de bal uit een voorzet de eindstand op 6-0 bracht.

Al met al een verdiende overwinning op Grashoek, al had de uitslag gezien de kansen dubbele cijfers moeten zijn! Volgende week een uitwedstrijd tegen Belfeldia, aanvang 16.00 uur!