Baarlo – MVC’19 4 – 2
Doelpunten:
Mark van de Koelen 1x
Tim Cox 1x

De vitteranen hebben de derby tegen Baarlo verdiend verloren. Na slecht uitverdedigen was het Baarlo die verdiend op voorsprong kwamen. Onze voorhoede was niet bij machte om gevaarlijk voor het doel van Baarlo te komen.Het gemis van onze topscoorders Jeroen en Leon was te merken. Na rust was het Mark van de Koelen die met een afstandsschot de aansluitingstreffer scoorde. Na deze treffer was het Mark Wijhers die een dot van een kans mistte.

Uit een tegenaanval was het Baarlo die de 3-1 liet aantekenen en 2 minuten later was het Baarlo die de wedstrijd definitief op slot gooide, Roy Gubbels verspeelde de bal en een Baarlo aanvaller wist wel raad met dit buitenkansje. Het was Tim Cox die in de 60ste minuut een uitgooi van de Baarlo doelman de 2de vitteranen liet aantekenen. In de laatste minuut mistte Pi Peters nog een dot van een kans.

Zaterdag komen onze gasten uit Hinsbeck op bezoek.