Helden – MVC´19 9-3

Doelpunten:
Pi Peters 2 x
Leon Winthaegen 1x

Ondanks de grote nederlaag tegen Helden waren het de vitteranen die een voorsprong namen. Het was Pi Peters die in de 2de minuut met een afstandsschot de score opende. Uit een vrije trap was het Helden die de gelijkmaker scoorde. Nog geen minuut later was het Helden dat op voorsprong kwam via een intikker. In de 27ste minuut was het Pi Peters die via de binnenkant van de paal de gelijkmaker scoorde. 4 minuten later was het Helden dat op voorsprong kwam, na een goede redding van Ramon was het een Helden aanvaller die van dichtbij scoorde. In 5 minuten tijd was het Helden die de voorsprong liet oplopen naar 5 -2. Op slag van rust was het Leon Winthaegen die de achterstand verkleinde naar 5-3 middels een penalty. In 10 minuten tijd scoorde Helden nog 3 keer. In de allerlaatste minuut was het Helden, na wederom een goede redding Ramon, die de eindstand op 9-3 bepaalde.
Na rust was het jammer dat de vitteranen de kansen die ze wel kregen niet hebben benut.

Volgende week komt SV Blerick op bezoek. Aanvang 17.00 uur.