Vitteranen verliezen onnodig.

TSC’04 – MVC’19    5-1
Doelpunt:
Jeroen van Bers

Ondanks de 5-1 nederlaag was het een ongelukkige nederlaag. Voor rust waren de vitteranen de bovenliggende partij. Na een half uur nam TSC de leiding uit een razend snelle counter, doch een minuut later was het weer gelijk. Uit een voorzet van Mark vd Koelen, die de bal terug legde op de Jeroen van Bers en die beheerst de bal in het doel schoot. Op slag van rust door slecht uitverdedigen was het TSC die de ruststand op 2-1 bracht. Na rust moesten Gorio en Jeroen noodgedwongen in de kleedlokaal achter blijven. Ook moest Twan Smits na 5 minuten alweer het veld verlaten. Dit kwam het spel niet ten goede. In 10 minuten tijd was het TSC die de voorsprong vergrootte naar 5-1 wat tevens de eindstand betekende. Al met al een wedstrijd die onnodig verloren werd.

Volgende week geen wedstrijd. Meer succes met de quiz.