Mark Wijhers 2x
John Heuvelmans 1x
Jeroen van Bers 1x
Raed Bko 1x

De vitteranen hebben vrij gemakkelijk van VVV’03 gewonnen. In de warming up kregen de vitteranen nog een domper te verwerken, aanvoerder Ton Hopman raakte geblesseerd en kon niet aan de wedstrijd deelnemen. Al na 3 minuten was het raak, uit een pas van Jeroen op Luuk, die vervolgens met links de bal voor het doel bracht en was het Mark die beheerst inschoot. Na een kwartier was het wederom Mark die de stand op 0-2 bracht. In de rust werd Mark, die zijn kruit verschoten had, vervangen door Raed. Na een “hakbal” van Gorio was het Jeroen die met een strakke bal in de verre hoek de 0-3 liet aantekenen. Nul 3 scoorde nog wel tegen maar achtereenvolgens was het Heuf, die zijn middag niet had, en Raed die de voorsprong naar 1-5 brachten. In de laatste 10 minuten was het nul 3 die de achterstand verkleinden tot 3-5. De verdediging was de concentratie volledig kwijt!!!