Vrouwen 30+ voetbal bij MVC’19

Dat het damesvoetbal volop in de belangstelling staat, zal niemand ontgaan zijn. Wat hebben we genoten de afgelopen weken van het EK voetbal voor dames. Het positieve gevolg is dat dames/meidenvoetbal nog populairder wordt.

Niet alleen jonge meisjes gaan voetballen. MVC’19 start komend seizoen met een dames veteranenteam (30+). VR30+ speelt iedere 3 á 4 weken wedstrijden in toernooivorm op vrijdagavond. Er hebben zich inmiddels 17 speelsters gemeld en ook 2 begeleidsters.

Momenteel hebben zich, naast MVC’19, onderstaande verenigingen ingeschreven: Brevendia, DESM, Koningslust, Merefeldia, RKSVN, RKVB, Roggel, SSS’18 en Sparta’18.

Begin van het jaar schreven we in een artikel op onze website dat MVC al 82 spelende damesleden had. Met dit nieuwe team naderen we dus de 100 vrouwelijke leden bij MVC’19. Een mijlpaal waar we trots op zijn. Wil je meer weten over het dames veteranenteam? Neem dan contact op met Tamara Driessen.

Wij hopen dat ook meisjes in Maasbree de smaak te pakken hebben gekregen na het zo mooi verlopen EK. We kunnen best nog wat meisjes-leden plaatsen binnen de jeugd. Wat zou het mooi zijn om op de trainingen de Oranje shirts te zien met de namen van Martens of Miedema achterop, tussen de bekende PSV, Feyenoord en Ajax shirts.

Met een A-meidenteam, twee dames seniorenteams, een dames veteranenteam en daarbij alle meisjes die in onze jongere jeugd voetballen, heeft MVC’19 een grote, levendige en enthousiaste damesafdeling. Ook jij bent van harte welkom!

Leave a Reply