Zeer geslaagde sponsoravond MVC’19

MVC’19 is trots op zijn sponsors. Bedrijven die MVC’19 een warm hart toedragen en ons steunen om een vereniging te zijn zoals we zijn. Natuurlijk hoort het erbij dat onze sponsors af en toe in het zonnetje worden gezet. Dat is afgelopen vrijdag 4 november gebeurd. In een sfeervol ingerichte zaal in het nieuwe MFA en in samenwerking met onze hoofdsponsor Niens Horeca heeft de sponsorcommissie een mooie sponsoravond georganiseerd.

_59a4668

De opkomst was boven verwachting en het grote aantal sponsors hebben een geweldige avond beleefd waarbij amusement en lekker eten centraal stonden. De aanwezigen werden bijgepraat over de ontwikkelingen bij MVC’19. Organisatorische zaken zijn toegelicht door voorzitter Wim Timmermans en de sportieve zaken door hoofdtrainer Joe Wijnen. Hierna was het tijd voor entertainment door oud-profwielrenner Gert Jakobs. Op zijn eigen humoristische wijze wist hij de zaal te boeien met anekdotes uit zijn loopbaan als wielrenner en als schaatser. Tussendoor liet Niens Horeca de aanwezigen genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Bryan&Gijs Acoustic.

 

Deelnemers en MVC’19 kunnen terugzien op een supergeslaagde sponsoravond waarbij de relaties met onze sponsors op het juiste peil worden gehouden en een basis blijven voor een langdurige samenwerking.

 

Foto’s zijn te zien in de galerij

 

Auteur: Ed Bartels

Leave a Reply