Een mooie competitiezondag voor de boeg!

Aanstaande zondag wordt in Roermond de wedstrijd SC Leeuwen – MVC’19 gespeeld. Ons vaandelteam heeft zich afgelopen zondag definitief veilig gespeeld, maar mag nog altijd voorzichtig hopen op een plekje in de nacompetitie, om een plek in de 2e klasse. Het slechte nieuws is dat hiervoor nog wel drie ploegen gepasseerd moeten worden. Het goede nieuws is dat ze twee van die drie ploegen zelf nog ontmoeten. Dat hebben ze dus in eigen hand. Als Excellent dan ok nog eens drie punten laat liggen in de laatste twee wedstrijden, dan zit het goed.

MVC’19 2 kan aanstaande zondag kampioen worden door minimaal één puntje mee te nemen uit Velden. Ze nemen het daar om 12.00 uur op tegen IVO 2. Geen makkelijke opgave. Ons 2e team verdient jullie steun tijdens deze laatste hobbel. Bij een nederlaag volgt naar alle waarschijnlijkheid een beslissingswedstrijd om het kampioenschap en dat willen we natuurlijk voorkomen. We rekenen dus op veel publiek.

Mocht Velden nu iets te ver weg zijn, dan is er wellicht ook in Maasbree een feestje te vieren. Het 4e team heeft een puntje nodig tegen Heythuysen 3 om kampioen te worden. 10.30 uur in Maasbree. Ook dit team wensen we veel succes aanstaande zondag.

Voor iedereen die zowel een kampioenswedstrijd als de wedstrijd van ons eerste wil bezoeken, hebben we nog een waarschuwing. De A73 is tussen Venlo en Belfeld afgesloten aanstaand weekend. Houdt hier dus rekening mee!

Leave a Reply