Even voorstellen: Ron Albers

Sinds de laatste ledenvergadering op 25 november ben ik – met gepaste trots- formeel lid geworden van het hoofdbestuur van  MVC’19 en zal ik de rol van voorzitter gaan vervullen.
Alhoewel wij elkaar wellicht regelmatig zien langs de lijn, stel ik mij graag even voor.

Ik ben opgegroeid in Arcen en verliet mijn geboorteplaats vanaf mijn studietijd.
Zo’n 20 jaar geleden ben ik met mijn partner Odette in Maasbree beland en wonen wij alweer een ruim aantal jaren aan de Sevenumseweg. Wij hebben drie zonen (Juul, Rens en Thijmen) die alle drie voetballen bij MVC’19. Wij zijn dan ook elk weekend op zaterdag (en tegenwoordig ook steeds vaker op zondag) als ouder en supporter langs het veld te vinden.  En wie weet staan er straks 3 van Albers in het eerste…

En tja, als je toch op de club bent kun je wellicht ook af en toe iets bijdragen. Zo ben ik een meerdere jaren jeugdleider geweest bij de teams van mijn mannen. En vanuit hobby maak ik graag af en toe wat foto’s van een wedstrijd.

Ik werk inmiddels een aantal jaren bij de Rabobank en ik ben werkzaam als directeur Verzekeren waarbij ik samen met mijn team ondernemers en ondernemingen adviseer in verzekeringsoplossingen voor ondernemingsrisico’s.

Een aantal weken geleden raakte ik in gesprek met het bestuur over de vacante rol als voorzitter. Alhoewel ik al graag een bijdrage wilde leveren, hebben de gesprekken en kijkje in de keuken mij overtuigd om ‘deze handschoen op te pakken’;  gedurende die gesprekken werd mijn enthousiasme voor de vereniging groter.
Ik vind dat wij met recht trots mogen zijn op een Maasbreese vereniging als MVC’19. Een gezonde vereniging met ruim 700 leden, een prachtige accommodatie, sponsors en donateurs die ons helpen, maar bovenal zo’n 200 vrijwilligers die allemaal een bijdrage leveren om alle spelers prestatie en plezier te laten beleven op en naast het voetbalveld.
Dus zei ik ja, ik word graag voorzitter. Niet omdat ik tijd over had,  maar ik oprecht geloof dat als wij samen allemaal een bijdrage leveren onze vereniging en samenwerken,  een omgeving voor sport en ontspanning duurzaam kan blijven bestaan in Maasbree.

Dus laten wij samen verder bouwen aan een mooie toekomst van MVC’19.
Ik ga graag met jou als ouder, fanatieke sporter / supporter of ondernemer in gesprek op welke wijze jij een bijdrage kunt leveren aan onze vereniging;  als vrijwilliger of als sponsor. Doe je mee?

Leave a Reply