MVC’19 blij met gelijkspel tegen Wilhelmina’08

Zondag 4 december heeft MVC’19 met 0-0 gelijkgespeeld tegen Wilhelmina’08 uit Weert. Achteraf kon MVC’19 blij zijn met een punt en werd ook de eerste keer deze competitie de belangrijke nul gehouden. In de eerste helft ging de wedstrijd nog gelijk op, maar in de tweede helft kreeg Wilhelmina’08 meer kansen, maar op het eind van de wedstrijd kreeg MVC’19 misschien wel de grootste kans van de wedstrijd. MVC’19 kan met een goed gevoel zich opmaken voor de laatste twee wedstrijden voor de winterstop.

De eerste twintig minuten waren voor Wilhelmina’08 en werd MVC’19 op eigen helft gedrongen. In de eerste helft was de kansenverhouding uiteindelijk twee tegen twee en gingen beiden ploegen terecht met een blanco stand de rust in. Na de rust werd in het begin eerst nog door beiden ploegen de kat uit de boom gekeken. Tussen de 60e en 65e minuut kreeg Wilhelmina’08 maar liefs vijf kansen, maar de Weerternaren hadden hun vizier niet op scherp staan. In de 80e minuut kreeg Wilhelmina’08 de grootste kans op een doelpunt, maar de kopbal werd door een katachtige reactie van Tim van Renselaar uit de bovenhoek gered. Op het eind van de wedstrijd kreeg MVC’19 nog een paar kansen, waarvan de kans van Yannick Muysenberg die op de keeper stuitte de grootste aan Maasbreese kant was. MVC’19 was op het eind van de wedstrijd blij dat ze een punt mochten bijschrijven en de laatste plaats weer hebben kunnen overdragen aan Rood Wit Veldhoven.

Zondag 11 december speelt MVC’19 de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen NWC Asten op sportpark “De 3-sprong”.

Auteur: Peter van Diepe

Leave a Reply