Hoera en MVC’19: een unieke samenwerking

Op zondag 22 oktober 2017 hebben MVC’19 en Hoera kindercentra officieel hun handtekeningen gezet onder twee sponsorcontracten: Hoera is de komende seizoenen briljantplus-sponsor van de Maasbreese voetbalclub én hoofdsponsor van de beide G-teams van MVC’19.
De spelers van de G-teams werden daarom in nieuwe shirts gestoken, die onlangs tijdens het Hoera G-toernooi 2017 voor het eerst met trots werden gedragen. Hoera is op haar beurt trotse sponsor van de G-teams.
“Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie is Hoera betrokken bij de eigen omgeving en wil graag lokale initiatieven ondersteunen; we vinden het belangrijk dat alle kinderen en jongeren erbij horen en kunnen meedoen in hun eigen dorp of regio.
Sporten is daarbij niet alleen leuk en gezond, maar het brengt ook mensen bij elkaar en levert zo een positieve bijdrage aan de gemeenschap”, aldus Rudie Peeters, directeur van Hoera. “Hoera wil graag haar steentje bijdragen aan de gemeenschappen in de regio’s waar wij actief zijn en daarom zijn we heel blij met het sponsorschap bij MVC’19.
Zeker ook omdat we al sinds 2013 heel prettig samenwerken; met onze buitenschoolse opvang (BSO) maken we gebruik van de ruimtes bij MVC’19 waardoor we alle faciliteiten hebben om een sportieve buitenschoolse opvang (BSO) te kunnen bieden.”

 

Directeur Rudie Peeters van Hoera Kindercentra ontvangt ingelijste foto’s van de G-teams met de nieuwe shirts.

Leave a Reply