Jeroen en Bram van der Sterren bij VVV-Venlo – Fortuna Sittard

Gisteravond waren mijn broertje Jeroen en ik uitgenodigd door VVV-Venlo en Stichting FC Robinstijn om samen met onze mama Joyce en ons zusje Meike naar de wedstrijd: VVV-Venlo tegen Fortuna Sittard te gaan. Wow, zo vaak waren we nog niet in een voetbalstadion geweest!

Vooraf vonden we het toch nog wel spannend, want we wisten nog niet helemaal wat er allemaal ging gebeuren. We werden ontvangen en al gauw gingen we ons omkleden. We kregen een speciaal FC Robinstijn-tenue, zodat iedereen kon zien dat wij de Fan of the Match waren die avond. Bij de warming-up van de spelers mochten Jeroen en ik ook nog een rondootje met de reservespelers  doen. Het lukte me om een panna bij een van hun te maken. Hoe cool is dat?

Daarna gingen we terug naar het kleedlokaal om te wachten tot dat de wedstrijd begon. Er werden ook nog wat foto’s van ons gemaakt. Jeroen en ik liepen samen met de scheidsrechter de lange trap af, door de tunnel en het veld op. Dat was enorm tof! Jeroen mocht de wedstrijdbal mee het veld op dragen. Er klonk harde muziek en het was erg druk in het stadion. Voor de wedstrijd stonden we samen met de Koelkids in een rij en toen de wedstrijd zou beginnen, renden we met de Koelkids heel hard het veld af.

Nadat we ons weer hadden omgekleed, gingen we bij mama en Meike op de tribune zitten om te kijken naar de wedstrijd. Van te voren had ik als eindstand 4-1 gepouled. Wat een geluk dat ik het goed had gepouled.

Na de wedstrijd gingen we nog wat drinken en kwamen verschillende spelers naar ons toe. We mochten met hun op de foto en kregen een handtekening op de grote VVV-poster.

We weten zeker dat onze papa erg trots op ons was gisteren!!

We willen verder iedereen heel erg bedanken die ons deze onvergetelijke avond heeft bezorgd.

 

Verslag: Bram van der Sterren
Foto’s: Peter van Ninhuys

Leave a Reply